Tečajevci o PCZ

PODIJELITE SADRŽAJ

Dalibor

...baš ovdje sam upoznao i svoju sadašnju djevojku

Prvo sam šutio i nisam nijednom prijatelju rekao da idem na satove plesa. Sad kad znaju, zavide mi i dive mi se. Osim toga rekao sam im da sam baš ovdje upoznao i svoju sadašnju djevojku.

Sonja Marković

Ono što se prenosi jednako je važno s onim - kako

Pravi ekspert u svom poslu može na lagan i jednostavan način prenijeti svoje znanje drugima. Ono što se prenosi jednako je važno s onim – kako. Osobnost, komunikacijska umijeća i prije svega čovječnost garancija su uspješnog pedagoga. Vrlo bitna je i ljubav, žar, strast za onim što radimo jer to pokazuje da li je naše djelovanje puko zanimanje ili stvarno poziv. Gosp. Nicolas u svakom susretu pokazuje tu strast, entuzijazam i ljubav prema plesu koju je uspio prenijet i na mene, a vjerujem i na ostale članove grupe. Plesne korake, ‘gola’ tehnika plesa može se naplatiti ali strast za plesnom umjetnošću ne može ni sa čim. Gđica. Andreja svojom mladošću, nasmijanošću i smirenošću pridonosi atmosferi na svakom satu.

Ovdje su zaista svi voditelji jako dragi i puni znanja. A jednako zahvale za odlukom o upisu na tečaj dugujem i gđi. Suzani koja radi na recepciji. Ovdje rade zaista zlatni ljudi, koji više od svega žele da naučimo plesati. Hvala vam što sam na ples počela gledati drugačijim očima.

Jakov

...Ali, onda sam došao i ... ostao.

Mama me htjela upisati na tečaj dok sam još bio u 2. razredu O.Š. Ja nisam htio. Bilo mi je glupo. Ali, onda sam došao i … ostao. Pa stvarno je fora.

Karolina

...ovdje sam upoznala tako drage ljude...

U početku mi je najveći problem bilo naći vremena za bilo kakvu rekreaciju. No, ovdje sam upoznala tako drage ljude s kojima sam prijateljica već dugo. Sjajno je znati da u Zagrebu postoji tako veselo mjesto na koje mogu doći i plesati bez predrasuda.

Boris N.

Ispalo je da je ovo fenomenalna zabava i rekreacija!

Uvijek mi je zabava bila samo kartanje s prijateljima. Iznenadio sam i sebe i druge kada sam se, na dugogodišnje nagovore supruge, upisao na tečaj društvenih plesova. Ispalo je da je ovo fenomenalna zabava i rekreacija!

Veseli mladenci

...Ostaje ti za cijeli život

Zaista je tako kako kažu, jednom naučiš plesati, to je kao kada naučiš voziti bicikl. Ostaje ti za cijeli život. Još kada te prihvate sa svim manama (da nemaš pojma o ritmu), a prvi ples na vjenčanju otplešeš bez pogreške, onda je tu sve rečeno o profesionalnosti ovih voditelja…

Iz jedne O.Š.

Djeca su se zbližila kroz ples i sjajno zabavila

Plesne tečajeve koje ste za naše osnovnoškolce organizirali bili su i njima i nama profesorima jako dragi. Djeca su se zbližila kroz ples i sjajno zabavila. Hvala vam što ste ih naučili tako lijepo plesati.

Zoran Nakić (dekan RNG-a) i Linda Šimunović Nakić

...jako ugodna atmosfera

Izvrsna organizacija i izvrstan je osjećaj gibati se u ritmovima bečkog i engleskog valcera. Ophođenje voditelja na viskoj i porofesionalnoj razini, jako ugodna atmosfera.

Branka Š.

Dva sata prođe za tren! Veselim se svakom petku...

Zabavno! Lijepi prostor i odlični treneri. Jaaako dobra glazba i jako dobro društvo… Dva sata prođe za tren! Veselim se svakom petku… Ujedno, odmor za dušu i tijelo. Uživancija u plesu!

Prijavite se bez obaveza...

kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.