Skip to content

Plesni spektakl 2019.!

PODIJELITE SADRŽAJ

Dragi sportaši i svi zaljubljenici u ples!

Naš tradicionalni PLESNI SPEKTAKL održat ćemo u subotu, 9.11.2019. godine u Zagrebu, u SD „Sutinska vrela“ u Podsusedu, dok je nedjelja, 10.11.2019. rezervirana za Prvenstvo grada Zagreba, u istoj dvorani.

Na natjecanju će sudjelovati sportski plesni parovi iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja. Očekuje se da će u Spektaklu, kao i Prvenstvu grada Zagreba u nedjelju, uživati više od 2000 gledatelja dnevno.

Večernji dio programa Spektakla, s finalnim natjecanjima po kategorijama, počinje u 18.00 sati.

Uz bogati plesni program najboljih hrvatskih plesnih parova, spektakl će obogatiti i posebni gosti – izvođači, uz prisustvo brojnih poznatih osoba iz plesnog svijeta, od najdražeg suca iz Plesa sa zvijezdama, gospodina Nicolasa Quesnoita te supruge i plesne partnerice, gospođe Ksenije Plušćec Quesnoit, do plesača iz poznatog showa.

Uz folklorno nasljeđe, koje će nam prikazati KUD Vugrovec i klasičnu baletnu točku prvakinje baleta HNK, gospođe Ervine Sulejmanove, dodatni začin bit će egzotična točka vruće salse svjetski poznatih izvođača.

Da šećer ne ide uvijek na kraju, pokazat će nam grupa djece od 2 do 4 godine s roditeljima, Intellidance® Tots, te Ivanom Balić, licenciranom voditeljicom Intellidance® metode!

Karte u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 50 kuna u SPK Zagreb, Ozaljska 93, radnim danom od 12 do 22 sata, a na dane održavanja u SD Sutinska vrela po cijeni od 70 kuna. Za više informacija nazovite nas na broj +385 1 777 9412.

Nadamo se da ćete nas počastiti svojim prisustvom i veselimo se vašem dolasku!

Vaš

Plesni spektakl 2019 u organizaciji Plesnog centra Zagreb i Plesnog kluba Optimus

Prijavite se bez obaveza...

kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.