Stručni tim

PODIJELITE SADRŽAJ

Snama su najbolji hrvatski stručnjaci na području sportskog plesa obučavani i usavršavani u Engleskoj i Americi, najjačim centrima za sportski ples, a naši su stalni suradnici, vrhunski svjetski plesni treneri - najveća imena profesionalnog sportskog plesa iz Engleske, Amerike i Slovenije koji konstantno potvrđuju naš rad.

Glavni treneri i voditelji sportske sekcije Plesnog Centra Zagreb su KSENIJA PLUŠČEC - QUESNOIT i NICOLAS QUESNOIT, najuspješniji hrvatski plesni par, profesionalni prvaci hrvatske, hrvatski i međunarodni plesni suci - treneri.

Ksenija je već više od 20 godina vrlo uspješno prisutna na sportskom plesnom polju. Njezinim radom Hrvatska ima velik broj državnih prvaka, viceprvaka i vodećih mjesta na plesnim turnirima.

Nicolas pleše već 30 godina na europskoj sceni, a zajedno su ostvarili zapažene rezultate u svijetu. Ksenija i Nicolas jamče vrhunsku kvalitetu HRVATSKOG SPORTSKOG PLESA! Kvaliteta naših plesača rezultat je timskog rada iskusnih hrvatskih i međunarodnih trenera, plesnih sudaca, te mladog tima ostalih stručnjaka Plesnog Centra Zagreb.

Prestižne plesne diplome Nicolasa i Ksenije za Društvene i Latino plesove

Prestižne plesne diplome Nicolasa i Ksenije za Društvene i Latino plesove

Zahvalnice HŠPS-a

Zahvalnice HŠPS-a

Prijavite se bez obaveza...

kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.