Tara Thaller pleše s Nicolasom

PODIJELITE SADRŽAJ

Zagrepčanka Tara Thaller lijepa je i mlada glumica u usponu koja iza sebe ima već nekoliko filmskih uloga, a nedavno se okušala i u seriji “Pogrešan čovjek”. Svojim dosadašnjim ulogama pokazala je da će jednog dana postati poznato lice hrvatskog glumišta.

Plesni centar Zagreb by Nicolas razgovarao je s Tarom, a ona nam je otkrila zašto se odlučila okušati i u plesu, te što ples znači za nju.

1. Recite nam zašto ste odlučili plesati kod Nicolasa?
Kao glumici mi je bitno razvijati različite vještine, a jedna od njih je i ples. Nicolas je kao iskusan i renomirani plesač bio najbolji izbor.

2. Kako se osjećate dok plešete?
U početku osjećam nelagodu jer ima toliko novog za savladati, ali osjećaj zadovoljstva kada uspijem je sto puta veći!

3. Recite nam kakav je g. Nicolas plesni učitelj? Da li je strog?
Nicolas je otvoren, simpatičan, ljubazan i u njegovom se društvu osjećam ugodno i opušteno. Ima strpljenja, razumijevanja i podržava me na svakom koraku. Nije strog, ali će se potruditi izvući iz vas ono što ni sami niste mislili da možete.

4. Biste li plesali u showu “Ples sa zvijezdama” da Vas pozovu?
Da, s Nicolasom!

5. Da li biste preporučili ples i zašto?
Naravno da bih ples preporučila svima! Ples ne samo da je zabavan, već rađa svijest o vlastitom tijelu, podiže samopouzdanje i oslobađa.

Tara svoje glumačke i plesačke vještine želi pokazati na kazališnim daskama, a mi vjerujemo u nju i želimo da to i ostvari. Nicolas uživa u radu s lijepom Tarom, a sigurni smo da bi ona bila i Nicolasov izbor u showu “Ples sa zvijezdama”!

PCZ intervju - Tara Thaller

Prijavite se bez obaveza...

kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.